Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

EnchanTimals - Király hintó, Peola Pony babával és Petitevel

Az Enchantimals meséből ismert Peola Pony és imádnivaló kis lovacskája mindenkit elbűvölnek. Peola élénk színű ruhát visel, arany kiegészítőkkel, így igazán különleges a megjelenése. A vicces részletek, mint a csinos hajából kikandikáló fülei, állati vonásokat is tartalmazó arca és jellegzetes kiegészítői egyedivé teszik őt. A gyerekek imádják majd a figura és állatkája közti különleges kötődést, és a világot, ahol a Törődés a Mindenünk. Gyűjtsd össze mindegyik Enchantimals figurát, és meséld el saját, elbűvölő kalandjaidat. Peola Pony gördülő kerekű, varázslatos hintóval érkezik, amit még kormányozni is tud. Kis barátja pedig bárhol kényelemben érezheti magát az utazás közben. Piknikezni indulhatnak a kis kosárral és az apró süteményekkel, a királyi hintó elviszi őket bárhova. Mérete: 32,3 x 15 x 5,5 cm.
Az "EnchanTimals - Király hintó, Peola Pony babával és Petitevel" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
69731
8 990 Ft
Az "EnchanTimals - Király hintó, Peola Pony babával és Petitevel" nevű játék készleten van, de nyári szabadság miatt nem tudjuk azonnal szállítani! Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. augusztus 10-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. augusztus 10-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

EnchanTimals - Király hintó, Peola Pony babával és Petitevel

EnchanTimals - Király hintó, Peola Pony babával és Petitevel

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.