Enchantimals - Különleges állatbarát - Twist, a nyuszi

Enchantimals - Különleges állatbarát - Twist, a nyuszi
Hív a természet! Ezek a bájos babák és állat barátaik mindenkit könnyedén elvarázsolnak. Az Enchantimal barátok olyan különleges kapcsolatban állnak az állatokkal, hogy még hasonlítanak is rájuk. A gyerekek most a karakterek kedves kisállatait gyűjthetik össze, a különleges, színátmenetes részletek, illetve az elbűvölő tekintetek még bájosabbá teszik őket. A gyermekek sokat tanulhatnak tőlük a kedvességről, gondoskodásról és a barátságról és nem utolsó sorban a természet szeretetéről. Hiszen az Enchantimals barátok jelszava: Mindenünk a gondoskodás!
Az "Enchantimals - Különleges állatbarát - Twist, a nyuszi" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
68397
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Enchantimals - Különleges állatbarát - Twist, a nyuszi

Enchantimals - Különleges állatbarát - Twist, a nyuszi

1 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.