Enchantimals - Telis-teli kuckó - Cambrie Cow farmháza

Az Enchantimals a barátságról, az állatok és a természet szeretetéről és a gondoskodásról szól, erre tanítja a kicsiket is. Ezek a telis-teli kuckók emellett egy sor meglepetést is tartogatnak a számotokra. Minden (külön kapható) készlet tartalmaz egy kuckót, egy babát 5 meglepetés állat barátot, egy kiegészítőt és egy matrica lapot is. Választhattok a Wonderwood erdei házikó, a Junglewood faház, a Snowy Valley síház és a Harvest Hills farmja közül. Az ajtó mögött egy kedves Enchantimals baba vár a kisállat barátjával. Az igazi meglepetés azonban csak ezután jön: A szétnyitható állat figurából egy újabb állat bukkan ki, abból egy újabb és újabb és újabb. A végén előttetek áll mind az öt kedvenc. A legkisebb belsejében ráadásul egy mókás kiegészítő rejlik. Ha pedig mindenki megvan, indulhat a játék! A kedves történeteknek csak a szárnyaló fantázia szabhat határt, hisz az Enchantimals barátok jelmondata: Mindenünk a gondoskodás!
Az "Enchantimals - Telis-teli kuckó - Cambrie Cow farmháza" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
68470
6 250 Ft
Az "Enchantimals - Telis-teli kuckó - Cambrie Cow farmháza" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. december 06-án, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. december 06-án, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Enchantimals - Telis-teli kuckó - Cambrie Cow farmháza

Enchantimals - Telis-teli kuckó - Cambrie Cow farmháza

6 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.