Enchantimals - Testvérbabák állatkákkal - Felicity és Feana Fox

8 490 Ft
+170 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
78665
Az Enchantimals a barátságról, a gondoskodásról, az állatok és a természet szeretetéről szól, és erre tanítja a kicsiket is. Ezzel a szuper készlettel már lehet is indulni ebbe a kedves világba.
Felicity és Feana Fox, az imádni való róka testvérpár igazán különleges hangulatot hoz el a lányoknak édes kis állatkáikkal együtt. Öltözékük virág mintás, szoknyájuk és cipőjük levehető, fejüket színes masni pánt díszíti. A kedves részletek, az állati vonásokat is tartalmazó arcuk, dús hajuk és jellegzetes kiegészítők igazán egyedivé teszik a megjelenésüket. A gyerekek imádják majd a figura és állatkája közti különleges kötődést, és a világot, ahol a Törődés a Mindenünk. Gyűjtsd össze mindegyik Enchantimals figurát, és meséld el saját, elbűvölő kalandjaidat.
Az "Enchantimals - Testvérbabák állatkákkal - Felicity és Feana Fox" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Az "Enchantimals - Testvérbabák állatkákkal - Felicity és Feana Fox" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. február 10-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. február 10-én, pénteken átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Enchantimals - Testvérbabák állatkákkal - Felicity és Feana Fox

Enchantimals - Testvérbabák állatkákkal - Felicity és Feana Fox

8 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.