KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Építsd magad! - Rugalmas versenypálya - 102 db, dinó

Építsd magad! - Rugalmas versenypálya - 102 db, dinó
5 350 Ft
+107 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81906
A szabadon kombinálható építőelemekből - a porcos szerkezet révén – olyan jobbra-balra csavarható, rugalmas, zökkenőmentes egyedi pálya építhető a térben, amin körbe-körbe lehet versenyezni, akár egy hullámvasúton. Ráadásul ezen az építsd magad rugalmas versenypályán dinó autók száguldoznak, miközben villódznak a fények. Sőt mit több, az autók a pálya szerkezete miatt nem esnek le arról. Vajon ma melyik színű autóhoz van kedve a lurkóknak? Mivel az autó váza cserélhető, még megunni sem lehet őket.
Az építés számtalan lehetőséget rejt magában, így minden alkalom más és más. Mindegyik pályaelem egyik felén egy mélyedés, másik felén egy bütyök található. A pályát úgy lehet felépíteni, hogy az egyik elemen lévő bütyköt bele kell nyomni a másik elem hátulján lévő mélyedésbe.
Az "Építsd magad! - Rugalmas versenypálya - 102 db, dinó" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Építsd magad! - Rugalmas versenypálya - 102 db, dinó

Építsd magad! - Rugalmas versenypálya - 102 db, dinó

5 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.