ErichKrause - Artberry színes gyurma készlet - 8 db-os

ErichKrause - Artberry színes gyurma készlet - 8 db-os
990 Ft
+20 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
80619
ErichKrause Artberry színes, modellező gyurma készlet 8 db színes gyurmával. Az élénk, intenzív színekből bármi megformázható, amit csak a gyerekek szeretnének. A gyurmák levegővel érintkezve nem keményednek meg, valamint jól összedolgozhatók, ezáltal új árnyalatok is létrehozhatók. A dobozban található műanyag kés segítségével a kis szobrászok egyszerűbben formázhatják meg a gyurmát.
A játék remekül fejleszti a finommotorikát, a kreativitást és a fantáziát - na meg melyik kisgyerek ne szeretne gyurmázni?
A gyurmák össztömege: 144 gramm
Az "ErichKrause - Artberry színes gyurma készlet - 8 db-os" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

ErichKrause - Artberry színes gyurma készlet - 8 db-os

ErichKrause - Artberry színes gyurma készlet - 8 db-os

990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.