KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Érintőképernyős pénztárgép kiegészítőkkel és hanggal

Érintőképernyős pénztárgép kiegészítőkkel és hanggal
6 750 Ft
+135 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81674
Készpénzzel vagy kártyával?
Ez az érintőképernyős pénztárgép szett lehetőséget teremt a gyerekek számára, hogy megismerkedjenek a mindennapi élet egy fontos tevékenységével: a bevásárlással. A 12 kiegészítő elemet tartalmazó játékszett segítségével a kicsik megtanulhatják a számokat, gyakorolhatják az alapműveleteket, valamint felfedezhetik a készpénzzel és bankkártyával történő fizetés mikéntjét.
A pénztárgép érintőképernyővel, mikrofonnal, valamint csipogó szkennerrel felszerelt, fiókja nyitható, a kis mérlegben pedig az eladó le tudja mérni az árucikkek súlyát. A pénztárgép hangot is ad, a mikrofon segítségével pedig a kis kasszások bemondhatják, ha "takarító munkatársat kérnek a kasszához" - így garantáltan még izgalmasabb és sokrétűbb lesz a játékélmény.
A pénztárgép lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége, a játék segítségével pedig a gyerekek szinte észrevétlenül sajátíthatják el a kasszánál történő fizetés fortélyait.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
Az "Érintőképernyős pénztárgép kiegészítőkkel és hanggal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Érintőképernyős pénztárgép kiegészítőkkel és hanggal

Érintőképernyős pénztárgép kiegészítőkkel és hanggal

6 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.