Érintőkijelzős mobiltelefon - zöld

Érintőkijelzős mobiltelefon - zöld
1 390 Ft
+28 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
inkább fiúknak
24730
A műanyagból készült, Érintőkijelzős zöld mobiltelefon egy fiúknak szóló zöld mobiltelefon. 6 gombjából bármelyiket megnyomva a játék valósághű tárcsázó, nyomógomb, fényképező hangokat ad ki magából, miközben egy kis piros led fény világítani kezd. A telefon kijelzője egy kézmozdulattal eltekerhető, így egy új kezdőkép tárul fel eléd. A játék 3 db LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méretek: 10 x 5 x 2 cm.
Az "Érintőkijelzős mobiltelefon - zöld" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 5 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Simba

Érintőkijelzős mobiltelefon - zöld

Érintőkijelzős mobiltelefon - zöld

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.