Érzelmi intelligenciát fejlesztő játék

Érzelmi intelligenciát fejlesztő játék
Segíts gyermekednek, hogy megtanulja megfelelően kifejezni érzéseit, hogy helyesen kezelje társas kapcsolatait. A készletben lévő 10 játékos foglalkozásba bevonhatod a gyerekeket, így megismerheted, milyen pozitív és negatív érzéseik vannak, mik azok a tényezők, amik szorongást idéznek elő náluk, és azt is, mitől lesznek jókedvűek. A csomagban karakterkockák, kérdés dobókockák, szituációs kártyák, karakter kártyák és egy óriás poszter is helyet kapott, melyek segítenek a gyerkőcöknek abban, hogy összepárosítsák az adott érzéseket és élethelyzeteket, hogy rájöjjenek, mi mit válthatott ki. Miközben játszotok, rájönnek arra, hogy az emberek mind mások és mások, és az is eltérő, ahogy az érzéseiket kifejezik. Beszéljétek meg, hogy a különböző szituációk milyen érzéseket generálnak az embereknél.
Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai.
Az "Érzelmi intelligenciát fejlesztő játék" nevű játék gyártója a Learning Resources, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Learning Resources
68625
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Érzelmi intelligenciát fejlesztő játék
Érzelmi intelligenciát fejlesztő játék

Érzelmi intelligenciát fejlesztő játék

7 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.