KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Erzi - Egyensúlyozó deszka golyókkal, fa

Erzi - Egyensúlyozó deszka golyókkal, fa
22 490 Ft
+450 hűségpont ajándékba - Részletek...
Erzi
nem rendelhető
81375
Az egyensúly legyen veled!
Az Erzi fából készült egyensúlyozó deszkájával a gyerekek egy traktor és egy versenyautó izgalmas futamát "játszhatják le", méghozzá nem is akárhogy: a testhelyzetükkel irányítva a versenyzőként szolgáló golyókat.
A lakkozott, aranyos grafikával díszített deszkán egy kanyargós és egy egyenes vájat található, amelyekbe tökéletesen beleillenek a 3 cm átmérőjű, piros és sárga fagolyók. A kis irányítóknak nincs más dolguk, mint ráállni a deszka bordázott, kifejezetten erre a célra kialakított részére, és úgy egyensúlyozni, hogy a golyók fej-fej mellett haladjanak. Indulhat a különleges golyófutam?
Az egyensúlyozó deszka fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját, egyensúlyérzékét, tematikus kialakítása pedig valódi céllal és még több izgalommal ruházza fel a fejlesztőjátékot. A termék minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak.
Anyaga: lakkozott nyírfa
A golyók átmérője: 3 cm
Maximális teherbírás: 100 kg
A termék súlya: kb. 1,6 kg
Csomagolás mérete: 20 x 70 x 6 cm
Az Erzi termékek izgalmas felfedezésre invitálják a kicsiket, és kifejezetten úgy alkották meg őket, hogy a gyerekek fejlődését szolgálják - legyen szó fából készült élethű játékokról vagy motorikus képességeket fejlesztő eszközökről. Az Erzi termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A termékek Németországban készülnek, szem előtt tartva a fenntarthatóságot. Minden egyes darab kézimunka eredménye.
Fontos! A megrendelt labdák (a legtöbb esetben) leeresztett állapotban kerülnek kiszállításra).
Az "Erzi - Egyensúlyozó deszka golyókkal, fa" nevű játék gyártója az Erzi, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Erzi - Egyensúlyozó deszka golyókkal, fa

Erzi - Egyensúlyozó deszka golyókkal, fa

22 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.