KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Erzi - Játék kutyakeksz fából, fém dobozban

Erzi - Játék kutyakeksz fából, fém dobozban
2 890 Ft
+58 hűségpont ajándékba - Részletek...
Erzi
nem rendelhető
81382
Vaúúúú! Kutyajuti!
A kutyusok megérdemlik a finom falatokat, főleg, ha trükköket is bemutatnak értük. A gyerekek bámulatos mutatványokat vihetnek véghez plüsskutyáikkal, és a végén természetesen meg is jutalmazhatják őket. A dizájnos fém dobozban 16 darab élethű kutyajutalom lapul.
Anyaga: lakkozott bükkfa
Az Erzi termékek izgalmas felfedezésre invitálják a kicsiket, és kifejezetten úgy alkották meg őket, hogy a gyerekek fejlődését szolgálják - legyen szó fából készült élethű játékokról vagy motorikus képességeket fejlesztő eszközökről. Az Erzi termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A termékek Németországban készülnek, szem előtt tartva a fenntarthatóságot. Minden egyes darab kézimunka eredménye.
A játék fejleszti a gyerekek finommotorikus képességeit és a szem-kéz koordinációt, a kicsik megismerkedhetnek a különböző élelmiszerekkel, és a szerepjáték által fejlődik a kommunikációs készségük, a képzeletük és fantáziájuk is.
A termék minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak.
Az "Erzi - Játék kutyakeksz fából, fém dobozban" nevű játék gyártója az Erzi, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Erzi - Játék kutyakeksz fából, fém dobozban

Erzi - Játék kutyakeksz fából, fém dobozban

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.