2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Erzi - Játék muffin fából, kivehető darabokkal - 3 db-os

Erzi - Játék muffin fából, kivehető darabokkal - 3 db-os
2 490 Ft
+50 hűségpont ajándékba - Részletek...
Erzi
nem rendelhető
81092
Úúúúgy ennék egy muffint!
Ha a játék muffin is megfelelő, akkor jó étvágyat! A csomagban 3 darab különböző színű, élethű süti található, amelyek megtévesztésig hasonlítanak az igazira. Különlegességük, hogy a "cukrokat", illetve a "csokidarabkákat" ki lehet szedni, így a gyerekek kedvükre variálhatják az édességeket.
Az Erzi termékek izgalmas felfedezésre invitálják a kicsiket, és kifejezetten úgy alkották meg őket, hogy a gyerekek fejlődését szolgálják - legyen szó fából készült élethű játékokról vagy motorikus képességeket fejlesztő eszközökről. Az Erzi termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A termékek Németországban készülnek, szem előtt tartva a fenntarthatóságot. Minden egyes darab kézimunka eredménye.
A játék fejleszti a gyerekek finommotorikus képességeit és a szem-kéz koordinációt, a kicsik megismerkedhetnek a különböző élelmiszerekkel, és a szerepjáték által fejlődik a kommunikációs készségük, a képzeletük és fantáziájuk is.
A termék minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak.
Az "Erzi - Játék muffin fából, kivehető darabokkal - 3 db-os" nevű játék gyártója az Erzi, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Erzi - Játék muffin fából, kivehető darabokkal - 3 db-os

Erzi - Játék muffin fából, kivehető darabokkal - 3 db-os

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.