2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Erzi - Játékpénz csomag

Erzi - Játékpénz csomag
2 090 Ft
+42 hűségpont ajándékba - Részletek...
Erzi
nem rendelhető
81381
A gyerekek mindig ámulattal nézik a boltban, ahogy a felnőttek fizetnek. Az Erzi játékpénzekkel eljátszhatják, hogy kifizetik a megvásárolt termékeket, vagy akár lehetnek ők a pénztárosok is. A szettben aprópénz, papírpénz és 2 bankkártya is található. Tökéletes kiegészítője lehet a vásárlós szerepjátékoknak.
A játékpénzek használata fejleszti a gyerekek matematikai képességeit, a kicsik megismerkedhetnek a különböző címletű pénzekkel, és a szerepjáték által fejlődik a kommunikációs készségük, a képzeletük és fantáziájuk is.
Az Erzi termékek izgalmas felfedezésre invitálják a kicsiket, és kifejezetten úgy alkották meg őket, hogy a gyerekek fejlődését szolgálják - legyen szó fából készült élethű játékokról vagy motorikus képességeket fejlesztő eszközökről. Az Erzi termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A termékek Németországban készülnek, szem előtt tartva a fenntarthatóságot. Minden egyes darab kézimunka eredménye.
Az "Erzi - Játékpénz csomag" nevű játék gyártója az Erzi, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Erzi - Játékpénz csomag

Erzi - Játékpénz csomag

2 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.