KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Erzi - Trükkös tömbök fejlesztő építőjáték fából

Erzi - Trükkös tömbök fejlesztő építőjáték fából
7 990 Ft
+160 hűségpont ajándékba - Részletek...
Erzi
nem rendelhető
80941
Pisai ferde torony a gyerekszobában!
Az Erzi Trükkös tömbök fejlesztő építőjátékával kicsik és nagyok megépíthetik saját ingatag tornyukat, ráadásul játékosan fejlődhetnek a finommotorika és a szem-kéz koordináció területén is.
A játék során a dobókockával dobott színnek megfelelően kell a színes fakockákra ráhelyezni a különböző méretű építőelemeket. Igen ám, de ez közel sem olyan egyszerű feladat, ugyanis az építőelemek nem téglatestek, hanem paralelogramma alapú hasábok, ezáltal szeretnek a "saját útjukon a magasba törni". A játékot az nyeri meg, aki a legmagasabb tornyot tudja felépíteni anélkül, hogy az ledőlne.
A termék minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak.
Anyaga: bükkfa
Az Erzi termékek izgalmas felfedezésre invitálják a kicsiket, és kifejezetten úgy alkották meg őket, hogy a gyerekek fejlődését szolgálják - legyen szó fából készült élethű játékokról vagy motorikus képességeket fejlesztő eszközökről. Az Erzi termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A termékek Németországban készülnek, szem előtt tartva a fenntarthatóságot. Minden egyes darab kézimunka eredménye.
Az "Erzi - Trükkös tömbök fejlesztő építőjáték fából" nevű játék gyártója az Erzi, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Erzi - Trükkös tömbök fejlesztő építőjáték fából

Erzi - Trükkös tömbök fejlesztő építőjáték fából

7 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.