Escubia - Freestyle JR úszószemüveg, kék

Escubia - Freestyle JR úszószemüveg, kék
Egyszerű, de nagyszerű! A Freestyle JR úszószemüveg remekül illeszkedik az archoz, így tökéletes védelmet nyújt a szemeknek úszás közben. Segítségével könnyebben tud tájékozódni a vízben, és láthatja, mi történik a víz alatt. A kék-lila szemüveg allergén mentes anyagokból készült.Tökéletes használat strandokon, tengerparttokon vagy akár uszodákban.
Méretek: 16 x 19 x 0.4 cm
Az "Escubia - Freestyle JR úszószemüveg, kék" nevű játék gyártója az Escubia, főleg 7 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Escubia
69827
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Escubia - Freestyle JR úszószemüveg, kék

Escubia - Freestyle JR úszószemüveg, kék

1 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.