Eureka első ördöglakatom - Állatok ördöglakat, 2.

Eureka első ördöglakatom - Állatok ördöglakat, 2.
1 890 Ft
+38 hűségpont ajándékba - Részletek...
Eureka 3D
5 éves kor fölött
26403
Kisebbek által is könnyen megfejthető, de felnőtteket is egyaránt szórakoztató állatos ördöglakat, az Eureka első ördöglakatom sorozatából. Az Eureka első ördöglakatom - Állatok 2 ördöglakat három egyszerűbb feladványt, egy zsiráfot, egy elefántot és egy krokodilt tartalmaz, erős fém drótból hajtogatva. A játék lényege, hogy a gyermek minél hamarabb szét tudja szedni és össze tudja rakni a kisállatokat. Csomagolási méretek: 11 x 12 x 3 cm.
Az "Eureka első ördöglakatom - Állatok ördöglakat, 2." nevű játék gyártója az Eureka 3D, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Eureka első ördöglakatom - Állatok ördöglakat, 2.

Eureka első ördöglakatom - Állatok ördöglakat, 2.

1 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.