Ever After High - Díszes betűk kreatív szett

Ever After High - Díszes betűk kreatív szett
3 690 Ft
+74 hűségpont ajándékba - Részletek...
Fashion Angels
inkább lányoknak
nem rendelhető
28937
A Díszes betűk kreatív szett segítségével gyönyörű Ever After High stílusú betűket készíthetsz, melyekkel díszítheted akár a faladat is. A készletben egy díszes toll is található, melyet akár a suliba is magaddal vihetsz! A csomó matricával rendelkező szett segít díszíteni tolltartód, íróasztalod és füzeteid. Lázadó vagy előkelő leszel?
Az "Ever After High - Díszes betűk kreatív szett" nevű játék gyártója a Fashion Angels, főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Ever After High - Díszes betűk kreatív szett

Ever After High - Díszes betűk kreatív szett

3 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.