Ever After High - Örökség-napi babák - Raven Queen

Ever After High - Örökség-napi babák - Raven Queen
4 190 Ft
+84 hűségpont ajándékba - Részletek...
27359
Az Ever After High tanulói életében nagyon fontos az Örökség-nap, ahol a gonosz mostoha lánya, Raven Queen is megjelenik. Az Ever After High baba rendkívül elegáns, hosszú fekete palástos báli ruhát visel, kiegészítőkkel, A baba nagyon ékes fejdíszt visel, kezében egy táska található. A készletben helyet kapott egy kis könyv formájú tárolódoboz, amit kulccsal tudsz nyitni és beleteheted a kiegészítőket. A baba csomagolása egy könyv gerincét mintázza, a csomag egy könyvjelzőt is tartalmaz.
Baba mérete: 30 cm.
Csomagolási méretek: 25 x 7 x 32 cm.
Az Ever After High márkájú "Ever After High - Örökség-napi babák - Raven Queen" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Ever After High

Ever After High - Örökség-napi babák - Raven Queen

Ever After High - Örökség-napi babák - Raven Queen

4 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.