Everdell - Az örökfa árnyékában társasjáték

Everdell - Az örökfa árnyékában társasjáték
Everdell bájos völgyében, a magasló fák ágai alatt kanyargó patakok és mohás üregek között az erdőben élő állatkák civilizációja éldegél és gyarapszik. Everfrost-tól Bellsong-ig sok év jött és ment, de eljött az ideje az új területek betelepítésének és új városok alapításának. A kis állatok elszánt vezetőjének szerepébe bújsz, és velük együtt fogsz küldetéseket teljesíteni. Vannak felépítésre váró épületek, élénk karakterek és események, amiken részt vehetsz - szorgos év áll mögötted. Ragyoghat-e még fényesebben a nap a városod felett mielőtt eljő a téli hold ideje?
Üljetek körbe, elmesélem nektek az Örökvölgy legendáját. Az egész történet egy olyan kisegérről szól, aki a nehézségek közepette is hitt abban, hogy a dolgok lehetnek jobbak. Ez a kisegér Gildin földjén született, ahol a béke és harmónia már régen nem volt jelen, ő viszont még ezek ellenére is pozitívan tekintett a jövőbe. A messzi távolban magasodó hegyekre meresztve szemét elképzelte, hogy azokon túl talán egy jobb világ rejtőzhet. Bár az élete viszontagságokkal volt tele, egy percig sem felejtette el azt, hogy a dolgok mindig lehetnek jobbak, így több évvel később, amikor végre lehetősége nyílt rá, elindult pár társával együtt, hogy felfedezze az ismeretlen hegyeken túli világot. Az út bár roppant nehéz volt és veszteségekkel teli, de végül megtalálta azt, amit keresett. Egy olyan helyet, amit az álmaiban látott, ami új otthonként szolgálhat azoknak, akik a békét és a kényelmet keresik. Ekkor még nem sejtette, hogy a gyökerek, amelyek közé leheveredett, annak az Örökfának a gyökerei, ami később az új világ rendíthetetlen jelképévé vált.
Légy üdvözölve az Örökvölgyben!
Az Everdell – Az Örökfa árnyékában társasjátékban teljes egészében ti formáljátok meg a saját elképzeléseitek szerint ezt az új világot. A dobozt kinyitva garantáltan varázslatos élmény vár rátok, hiszen a játék kidolgozása gyönyörű.
Az Everdell egy tablóépítő társasjáték. Minden játékosnak a rendelkezésére álló munkásokat (erdőlakókat) felhasználva kell egy max. 15 kártyából álló kis városkát építenie, benne épületekkel és lakókkal. Minden egyes épület és lakó valamilyen különleges képességgel bír, amelyeket összekombinálva temérdek pontot szerezhetünk magunknak, hiszen, ahogy megszokhattuk, a társasjátékok döntő többségét pontokra játsszák, így ezt is.
Közepesen összetett társasjáték, amit akár az egész család élvezhet.
Átlagos játékidő: 40-80 perc
Az "Everdell - Az örökfa árnyékában társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 13 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Gém Klub
13 éves kor fölött
74363
24 490 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Everdell - Az örökfa árnyékában társasjáték

Everdell - Az örökfa árnyékában társasjáték

24 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.