KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

EXIT a játék - A magányos világítótorony - +4 db Puzzle

EXIT a játék - A magányos világítótorony - +4 db Puzzle
7 090 Ft
+142 hűségpont ajándékba - Részletek...
12 éves kor fölött
nem rendelhető
80851
Órák óta kerestek menedéket a tomboló vihar elől. Teljesen átázva botorkáltok a tengerparton, amikor a viharos éjszakában megcsillan egy fény. Felfedeztek egy világítótornyot. Elindultok felé, azonban mielőtt odaértek, hirtelen kialszik a fénysugár. Szinte ebben a pillanatban látjátok meg a hajót, ami egyenesen a sziklák felé tart. Ekkor már tudjátok: csak ti nyithatjátok ki időben a tornyot, és indíthatjátok újra a torony fénykürtjét, mielőtt a hajó a sziklákba fut és darabokra törik.
Haladó szintű szabadulószobás EXIT társasjáték, amelyben a 4 darab, egyenként 88 darabos puzzle összeállítása után kezdődhet el a rejtély és a rejtvények megoldása.
A játék csak egyszer játszható, mert a játék részeit össze kell hajtani, kivágni, rájuk írni!
Az "EXIT a játék - A magányos világítótorony - +4 db Puzzle" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

EXIT a játék - A magányos világítótorony - +4 db Puzzle

EXIT a játék - A magányos világítótorony - +4 db Puzzle

7 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.