Fa kocka kirakó - állatok 6 darabos

Fa kocka kirakó - állatok 6 darabos
2 590 Ft
+52 hűségpont ajándékba - Részletek...
Vilac
27255
Kedves állatokat ábrázoló, kisebb kezekbe készült fa kocka kirakó játék. A csomagban 6 db kockát találhatsz, amikből különböző kombinációkban állatokat tudsz kirakni. A kockák képe kombinálható, de az azonos háttérszínű kockák passzolnak leginkább egymáshoz. A játék nagyon jól fejleszti a kézügyességet, és a gyermek megfigyelőképességét, miközben megismerheti az állatokat és a színeket is.
Kockák mérete: 4 x 4 x 4 cm.
A "Fa kocka kirakó - állatok 6 darabos" nevű játék gyártója a Vilac, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fa kocka kirakó - állatok 6 darabos

Fa kocka kirakó - állatok 6 darabos

2 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.