Tooky Toy - Korongválogató logikai játék

Tooky Toy - Korongválogató logikai játék
5 090 Ft
+102 hűségpont ajándékba - Részletek...
Tooky Toy
77175
Ez a fából készült logikai játék biztosan felkelti a kicsik és nagyok érdeklődését is. Egy kétoldalas fa alapból áll, amely 12 színes kerek mozgó alkatrészt, egy homokórát, 30 különböző mintával ellátott kártyákat és egy második, kisebb fa alapot tartalmaz, amelyre a kártyák és a homokóra helyezhető.
A játék menete: a gyerekek kiválasztják a kártyát a mintákkal, megfordítják a homokórát, és az idő végéig a kártyán lévő mintának megfelelően elmozgatják a táblán a színeket.
Érdekes játék, amely fejleszti a kritikus gondolkodást, miközben javítja a szem-kéz koordinációt és megtanítja a gyerekeket nyomás alatt dolgozni.
Ez a logikai játék sokféleképpen fejleszti és edzi a gyerekek finommotorikus és vizuális képességeit, miközben a korlátozott idő miatt éberen tartja őket.
A termék minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.
A "Tooky Toy - Korongválogató logikai játék" nevű játék gyártója a Tooky Toy, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Tooky Toy - Korongválogató logikai játék

Tooky Toy - Korongválogató logikai játék

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.