Faro - Négy szintes Agip parkolóház, két autóval

Faro - Négy szintes Agip parkolóház, két autóval
7 590 Ft
+152 hűségpont ajándékba - Részletek...
FARO
inkább fiúknak
25268
Négy szintes, műanyagból készült Agip parkolóház és garázs, rámpával és benzinkúttal. A benzinkúton fel tudod tölteni az autók benzintartályát, a A felső emeletekre a rámpa segítségével tudsz feljutni. A Faro: Négy szinter parkolóház két autóval - Agip készlet egy kis autómosot is tartalmaz, hogy tisztává varázsolhasd a járgányokat. A készlet 2 db fém-műanyag kisautót tartalmaz. A kisautók színe eltérhet a képen láthatótól. Méretek: 47 x 35 x 47 cm.
A "Faro - Négy szintes Agip parkolóház, két autóval" nevű játék gyártója a FARO, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Faro - Négy szintes Agip parkolóház, két autóval

Faro - Négy szintes Agip parkolóház, két autóval

7 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.