Fat Brain Toys - Indítsd be az agyad fogaskerekeit

Indítsd be az agyad fogaskerekeit és készítsd el saját furfangos pályádat ezzel az egy személyes, logikai játékkal! A különböző méretű, színes fogaskerekek és feladvány kártyák segítségével összesen 40 kihívás hozható létre. A tábla mögé becsúsztatható a kiválasztott nehézségű feladatlap, majd a lukacsos táblára rászúrhatóak a fogaskerekek. A játék célja, hogy a sablon alján jelzett színű és mennyiségű kerék felhasználásával találjunk megoldást a forgatható kerekek megalkotására. A készlet egy összehúzható tároló zsákot is tartalmaz, amiben a kis kerekek tárolhatóak. Fejleszti a probléma megoldó képességet, a kritikus gondolkodást, kis mérete miatt pedig tökéletes utazó játék.
A "Fat Brain Toys - Indítsd be az agyad fogaskerekeit" nevű játék gyártója a Fat Brain Toys, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Fat Brain Toys
1-3 nap
71817
6 890 Ft
A "Fat Brain Toys - Indítsd be az agyad fogaskerekeit" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. január 25-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. január 25-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Fat Brain Toys - Indítsd be az agyad fogaskerekeit

Fat Brain Toys - Indítsd be az agyad fogaskerekeit

6 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.