Fat Brain Toys - Kukucska tyúkocskák

A kukucs tyúkocskák egy kicsiknek készült memória játék, melyben a rejtsd el, jegyezd meg és találd meg szabály érvényesül. Fejleszti a koncentrációt és az emlékező képességet, miközben az aranyos tyúkocskákat ide-oda rakosgatják a kártya lapokon. A játék elsődleges célja, hogy megtalálják mind a 12 tojást és a keltető lapokra helyezzék őket. De vigyázz! Tartsd a szemed a tojáson és a társadon, hiszen a tyúkocskákat elmozdíthatja. A tojásokat ki is vehetik a keltetőből és az üres fészekbe helyezhetik, majd rátehetik a tyúkot, elrejtve a tojást alatta. A játék addig tart, míg az összes tojást el nem rejtik a gyerekek. Ha egy játékos helytelen csirkét választ, akkor a színes tojását áthelyezi a következő feltört tojásba a pontozó fészek repedő tojásaihoz. Vigyázz! Túl sok lépéssel és törött tojással kieshetsz a játékból!
A "Fat Brain Toys - Kukucska tyúkocskák" nevű játék gyártója a Fat Brain Toys, főleg 4 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Fat Brain Toys
1-3 nap
71819
5 390 Ft
A "Fat Brain Toys - Kukucska tyúkocskák" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. január 25-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. január 25-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Fat Brain Toys - Kukucska tyúkocskák

Fat Brain Toys - Kukucska tyúkocskák

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.