Fat Brain Toys - Lengő pong

10 150 Ft
+203 hűségpont ajándékba - Részletek...
Fat Brain Toys
1-3 nap
77149
A lengő pong pont olyan, mint a lengőtenisz csak éppen esős, hideg időben is játszható. Nagy előnye, hogy nem kell hozzá asztal és beltéren, például a szobában is remek szórakozási lehetőséget nyújt. Ééés.. még a labda után sem kell szaladgálni!
A bilincset az ajtófélfára kell rögzíteni, a zsinóron lógó labdát pedig a megfelelő hosszúságra állítani, és már kezdődhet is a móka! A játék célja, hogy visszaüssük a labdát a társunknak. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a koncentrációt és a reflexeket.
Eredetileg az autizmussal élő gyermekek készségeinek és koordinációjának fejlesztésére tervezték, a A 2017-es Kidventor Verseny győztesének terve alapján.
A bilincs maximális szélessége: 22,8 cm
A "Fat Brain Toys - Lengő pong" nevű játék gyártója a Fat Brain Toys, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Fat Brain Toys - Lengő pong" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Fat Brain Toys - Lengő pong

Fat Brain Toys - Lengő pong

10 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.