FC Barcelona - Focilabda címerrel - piros-kék

FC Barcelona - Focilabda címerrel - piros-kék
6 650 Ft
+133 hűségpont ajándékba - Részletek...
6 éves kor fölött
nem rendelhető
80822
Mi kell egy jó focimeccshez? Egy pálya, két kapu, na meg egy menő focilabda! Az FC Barcelona-rajongók garantáltan imádni fogják ezt a csapat címerével, a csapat nevével és cikkcakkokkal díszített, piros, sárga és kék színű focilabdát. A labdakülső a jellegzetes, focilabdákra jellemző hatszög alakú panelekből készült, a labda mérete 5-ös. Borítása vízálló, így az sem lesz probléma, ha kicsit nedves a fű vagy a talaj.
A labdával való játék fejleszti a mozgáskoordinációt, a csapatjátékok - mint amilyen a foci is - pedig elősegítik a kommunikációs készség, valamint a versengés-együttműködés készségének fejlődését.
A labda súlya: 420 g
Mérete: 5-ös
Átmérője: kb. 22 cm
Fontos! A megrendelt labdák (a legtöbb esetben) leeresztett állapotban kerülnek kiszállításra).
A "FC Barcelona - Focilabda címerrel - piros-kék" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

FC Barcelona - Focilabda címerrel - piros-kék

FC Barcelona - Focilabda címerrel - piros-kék

6 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.