Feber - Evo Trike 3 az 1-ben átalakítható tricikli

Feber - Evo Trike 3 az 1-ben átalakítható tricikli
Tolható tricikli, pedálos tricikli és chopper egyben, hogy a járgány több éven keresztül is a gyerekek kedvence maradhasson.
Egy éves korban a tolható tricikli megkönnyíti és élménnyé varázsolja a családi sétákat, ezt követően pedig a gyerekek pedállal hajthatják magukat, és felfedezhetik a vezetés örömét.
A gumikerekek halk gurulást tesznek lehetővé, a biztonsági öv pedig garantálja, hogy a kicsik nem esnek ki a járgányból.
A jármű könnyedén és egyszerűen átalakítható, a fémváznak és a jó minőségű műanyagnak köszönhetően tartós és strapabíró.
Remekül fejleszti az izomzatot és a nagymozgásokat, na meg egy menő járgánnyal mindig könnyebb megtenni a hosszú utat a játszótérig, mint gyalog…
A termék mérete: 103 x 53 x 103 cm
A termék csomagolási mérete: 44 x 40 x 30 cm
A termék súlya: 5,8 kg
A Feber márkájú "Feber - Evo Trike 3 az 1-ben átalakítható tricikli" nevű játékot főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Feber
75020
20 750 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Feber

Feber - Evo Trike 3 az 1-ben átalakítható tricikli

Feber - Evo Trike 3 az 1-ben átalakítható tricikli

20 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.