Feber - Óriás építőjáték készlet

Az összecsatlakoztatható panelekből álló, óriás építőkészletből bármit megépíthetnek a gyerekek.Építés közben fejlődik a kreativitásuk és a kézügyességük. Összesen 44 darab kék színű négyzet elemből és 88 darab narancssárga csatlakozó rúdból áll. A darabok egyszerűen egymásba illeszthetőek. A műanyag négyzet elemek minden oldala 25 cm.
Az alkotások száma szinte végtelen... repülő, autó, alagutak, házikó... bármit összeépíthetnek a gyerekek a fantáziájuk segítségével. Az építőelemek strapabíró műanyagból készültek, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, UV állók és könnyű egymásba illeszteni őket.
A Feber márkájú "Feber - Óriás építőjáték készlet" nevű játékot főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Feber
1-3 nap
75037
59 990 Ft
A "Feber - Óriás építőjáték készlet" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 27-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 27-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Feber

Feber - Óriás építőjáték készlet

Feber - Óriás építőjáték készlet

59 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.