Beauty and Charm - Fehér-arany kontúros számgyertya - 3

Beauty and Charm - Fehér-arany kontúros számgyertya - 3
490 Ft
+10 hűségpont ajándékba - Részletek...
Godan
3 éves kor fölött
77067
Ez a gyönyörű, arany kontúrral és csillámokkal díszített 3-as számgyertya bármely születésnapi tortának tökéletes dísze lehet. A speciális lábnak köszönhetően a gyertya könnyen beleszúrható a tortába és alig hagy lyukat benne. Ezenkívül a láb biztosítja a gyertya stabilitását. Tökéletes tortadísz kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tökéletes választás évfordulókra, céges rendezvényekre és természetesen születésnapokra.
A gyertya magassága: 6,5 cm
A gyertya magassága állvánnyal: 9 cm
A "Beauty and Charm - Fehér-arany kontúros számgyertya - 3" nevű játék gyártója a Godan, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Beauty and Charm - Fehér-arany kontúros számgyertya - 3

Beauty and Charm - Fehér-arany kontúros számgyertya - 3

490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.