Fejleszt Elek - Barangolás a tanyán

7 090 Ft
+142 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
77669
A Fejleszt Elek Barangolás a tanyán társasjáték olyan képességeket fejleszt, amelyek nélkülözhetetlenek az iskolába lépéshez. A játék a nagycsoportosoknak, első osztályosoknak és azoknak szól, akik szeretnének játékosan tanulni, és eltölteni egy tartalmas délutánt.
A játék szabálya egyszerű: a soron következő játékosnak a dobókockával való dobást követően az adott mezőhöz tartozó feladatot kell megoldania, esetenként a tőle jobbra ülő játékossal együttműködve. A feladatok között olyanok szerepelnek, mint a testrészek megnevezése, képek részleteinek megjegyzése és újra megalkotása emlékezetből, állatok sorbarendezése és a sorrendjük változtatása a megadott minta alapján. A gyerekek a társasjátékkal a számlálást is gyakorolhatják, valamint a feladatrepertoárban vizuális észlelést fejlesztő alak-háttér jellegű kihívások és még sok más is megtalálható. A játék győztese az, aki először összegyűjt 10 almakorongot.
A "Fejleszt Elek - Barangolás a tanyán" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Fejleszt Elek - Barangolás a tanyán" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Fejleszt Elek - Barangolás a tanyán

Fejleszt Elek - Barangolás a tanyán

7 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.