Fekete történetek - Szex és Vér kártyajáték

Fekete történetek - Szex és vér egy izgalmas társasjáték felnőttek számára, melyet párban, vagy nagyobb társaságban, akár 15-en is lehet játszani. Az egyik játékos a mesélő szerepét tölti be. Ő olvassa fel a többi játékosnak a kártyán lévő rejtelmes mondatot, a többiek pedig gondolkodhatnak hogy rájöjjenek, mi is történhetett. A kártya másik oldalán ott a teljes történet, ám ezt csak a mesélő látja. A többi játékos eldöntendő kérdéseket tehet fel a mesélőnek, aki ezeket megválaszolva segít játékostársainak közelebb kerülni a megoldáshoz. A teljes sztorit csak a mesélő ismeri, a többiek csupán azt az egy sejtelmes mondatot kapják meg, melyből kiindulhatnak, hogy megválaszolt kérdéseik által megismerjék a véres igazságot. A játékidő kb. 20 perc.
A "Fekete történetek - Szex és Vér kártyajáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 18 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
18 éves kor fölött
1-3 nap
68472
2 990 Ft
A "Fekete történetek - Szex és Vér kártyajáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 23-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 23-án, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Fekete történetek - Szex és Vér kártyajáték
2 990 Ft
KOSÁRBA!Fekete történetek - Szex és Vér kártyajáték

Fekete történetek - Szex és Vér kártyajáték

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.