Fekete történetek - Haláli halálok - Logisztori rejtvények társasjáték

3 350 Ft
+67 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
12 éves kor fölött
1-3 nap
77677
A fekete történetek: Haláli halálok egy olyan logisztori rejtvényeket tartalmazó csomag, amely a baráti összejövetelek, házibulik szórakoztató játékává válhat. A groteszk, kísérteties, vicces és csavarosan izgalmas történetek bebizonyítják, hogy a legjobb író maga az élet. Az 50 haláli történet között szerencsétlen balesetek, félresikerül mutatványok és Darwin-díjas abszurditások jelennek meg.
A játékhoz szükség lesz egy mesélőre, aki felolvassa a többieknek a kártyán található talányos mondatot, a többieknek pedig detektíveket megszégyenítő eldöntendő kérdésekkel és logikával kell majd kitalálniuk, hogy mi történhetett. A mesélő a kártya hátoldalán látja a megfejtést, ez alapján kell választ adnia a nekiszegezett kérdésekre.
Induljon a haláli tényfeltárás, derüljön fény a véres igazságra!
Átlagos játékidő: 20 perc
A "Fekete történetek - Haláli halálok - Logisztori rejtvények társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Fekete történetek - Haláli halálok - Logisztori rejtvények társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Fekete történetek - Haláli halálok - Logisztori rejtvények társasjáték

Fekete történetek - Haláli halálok - Logisztori rejtvények társasjáték

3 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.