Fém reggeliző készlet süteményekkel

Fém reggeliző készlet süteményekkel
7 090 Ft
+142 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
inkább lányoknak
25114
A fém reggeliző készlet süteményekkel egy közepes, 28 db-os kétszemélyes teázó készlet, csomó édességgel tarkítva. A reggeli a nap legfontosabb étkezése, miért is ne kezdjük édesen? A szett kétfunkciós, egy teadélután nélkülözhetetlen része is lehet. A csomagban teáskanna, edényes, kisfazék, tányérok is találhatóak. Csomagolási méretek: 36 x 28 x 9 cm.
A "Fém reggeliző készlet süteményekkel" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Fém reggeliző készlet süteményekkel

Fém reggeliző készlet süteményekkel

7 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.