Festés számok szerint - fehér tigris

Festés számok szerint - fehér tigris
Fess magadnak szép fehér tigrises képet a Festés számok szerint - fehér tigris készlettel! A csomagban egy előre beszámozott lapot és festékeket találhatsz. Minden festék számmal van jelölve, így csak annyit kell tenned, hogy a megfelelő számmal jelölt területet a számhoz tartozó színű festékkel elfeded. A végeredmény egy nagyon szép fehér tigris festmény lesz!
Kép mérete: 30 x 22 cm.
Tartozékok: 7 tégely festék, 1 db ecset, 1 db számozott kép.
A "Festés számok szerint - fehér tigris" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
28659
1 790 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Festés számok szerint - fehér tigris

Festés számok szerint - fehér tigris

1 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.