Festés számok szerint - golden retriever kutya, mini

Festés számok szerint - golden retriever kutya, mini
890 Ft
+18 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
28665
Fess magadnak egy szép kutyás képet a Festés számok szerint mini - golden retriever kutya készlettel! A csomagban egy előre beszámozott lapot és festékeket találhatsz. Minden festék számmal van jelölve, így csak annyit kell tenned, hogy a megfelelő számmal jelölt területet a számhoz tartozó színű festékkel elfeded. A végeredmény egy nagyon aranyos golden retriever kutyus képe lesz!
Kép mérete: 11 x 18 cm.
Tartozékok: 8 tégely festék, 1 db ecset, 1 db számozott kép
A "Festés számok szerint - golden retriever kutya, mini" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Festés számok szerint - golden retriever kutya, mini

Festés számok szerint - golden retriever kutya, mini

890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.