Filly pónik - rózsaszín szintetizátor

Filly pónik - rózsaszín szintetizátor
5 690 Ft
+114 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
inkább lányoknak
24710
A Filly pónik - rózsaszín szintetizátor, 32 billentyűvel. Segít elsajátítanod a zongorázás alapjait, miközben kedvenc pónid motívumaiban gyönyörködsz. A játék 8-féle hangzást tud lejátszani, a hangerő szabályozható, a szintetizátorba 8 demó dal is feltöltésre került. A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Csomagolási méretek: 43 x 24 x 7 cm.
A "Filly pónik - rózsaszín szintetizátor" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Simba

Filly pónik - rózsaszín szintetizátor

Filly pónik - rózsaszín szintetizátor

5 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.