Fischer-Price - Helló képzelet játékcsomag

Neked és nekik készítettük!
A fejlesztési szakértőink egyenként válogatták össze ezeket a rázó és guruló játékokat az örökmozgó kicsik számára. Onnan kezdve, hogy kicsi megtanult felülni és a barátok után mászva játszani, ez a készlet segíti a következő nagy lépés megtételéhez.
Ráadásul a játéktippeket tartalmazó füzet segít neked és gyermekednek a legtöbbet kihozni a játékidőből.
Gyermekeddel megismertetheted az egészséges táplálkozást egy elképzelt turmix segítségével, amely csörömpöl és forog, hogy extra szórakoztató legyen.
A telefonnal a kicsik fejleszthetik a beszédképességeiket, amikor "csevegnek" a saját telefonjukon. Sőt görgő, a csúszka és a kapcsoló megdolgoztatja a finommotorikus képességeiket.
A finomságok-kirakóval a harapnivalókat a helyükre illeszthetik ezzel fejlődik a problémamegoldó és a finommotorikus képességük is.
1961 óta a Fisher-Price játéklaboratóriuma a játék fontosságára helyezi a hangsúlyt a gyermekek fejlődésében. A tökéletes szórakozás és a funkcionalitás érdekében gyerekek próbálják ki az összes játékunkat és felszerelésünket. Fejlesztési szakértőink, játéktervezők és mérnökök figyelik meg őket játék közben. A játékban lévő gyerekek megfigyelése segít minket abban, hogy olyan játékokat alkossunk, amelyek vonzóbbak, szórakoztatóbbak és elősegítik a fejlődésük fontos mérföldköveinek elérését az újszülöttől az óvodáskorig és azon túl is.
Három, a Fisher-Price Játéklaboratórium szakemberei által kidolgozott játékot és egy játéktippes füzetet tartalmazó készlet.
Színes fényekkel és hangokkal ellátott játéktelefon, kézügyességet fejlesztő funkciókkal, görgővel, csúszkával és kapcsolóval.
Smoothie pohár csörgő-rágóka kukucskáló csúszkával, oda-vissza forgatható tetővel.
Négy finomságok-kirakó, ami fejleszti a szem-kéz koordinációt.
A Fisher-Price márkájú "Fischer-Price - Helló képzelet játékcsomag" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 2 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
70361
9 790 Ft
A "Fischer-Price - Helló képzelet játékcsomag" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Fischer-Price - Helló képzelet játékcsomag

Fischer-Price - Helló képzelet játékcsomag

9 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.