Fischer-Price - Helló praclik játékcsomag

Fejlesztési szakértőink egyenként válogatták össze ezeket játékokat a kicsik számára. Ez a készlet ok-okozat és építkező játékok válogatása, hogy a kis kezeik gyakoroljanak és fejlődjenek. Ráadásul a játéktippeket tartalmazó füzet segít neked és gyermekednek a legtöbbet kihozni a játékidőből.
A könnyen megfogható állatos elemeket a kicsik felépíthetik, majd ledönthetik, és kezdhetik újra elölről. A panda pajti kapcsolója, görgője és csúszkája fejleszti a finommotorikus készségeket, a mókás dalok pedig táncra és gagyogásra inspirálják a babákat. A mókás csengettyű hangok arra ösztönzik a kicsiket, hogy újra és újra elérjék és meglökjék a dülöngélő pingvin pajtit.
A Fisher-Price játéklaboratóriuma 1961 óta a játék fontosságára helyezi a hangsúlyt a gyermekek fejlődésében. A tökéletes szórakozás és a funkcionalitás érdekében gyerekek próbálják ki az összes játékunkat és felszerelésünket. Fejlesztési szakértőink, játéktervezők és mérnökök figyelik meg őket játék közben. A játékban lévő gyerekek megfigyelése segít minket abban, hogy olyan játékokat alkossunk, amelyek vonzóbbak, szórakoztatóbbak és elősegítik a fejlődésük fontos mérföldköveinek elérését az újszülöttől az óvodáskorig és azon túl is.
3 darab, a Fisher-Price Játéklaboratórium szakemberei által kidolgozott játék és egy játéktipp füzet a legkisebbek számára.
Hordozható elektromos panda zenével, hangokkal és kifejezésekkel, olyan játékokkal, mint a gyűrűs rázóka, a golyós görgő, a levél kapcsoló és egy csúszka.
A dülöngélő pingvin pajti lágy szövet szárnyakkal és lábakkal, fonal bóbitával a különböző anyagok felfedezéséhez.
A három részből álló, egymásra pakolható vidám színes, állatos játék a finommotoros készségek és a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez.
A Fisher-Price márkájú "Fischer-Price - Helló praclik játékcsomag" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
2 éves kor alatt
1-3 nap
70360
10 590 Ft
A "Fischer-Price - Helló praclik játékcsomag" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Fischer-Price - Helló praclik játékcsomag

Fischer-Price - Helló praclik játékcsomag

10 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.