Fisher-Price - 2 db-os hajlítható babakanál

Fisher-Price - 2 db-os hajlítható babakanál
950 Ft
+19 hűségpont ajándékba - Részletek...
26816
Nagyon lány műanyagból készült Fisher-Price 2 db-os hajlítható babakanál készlet. A narancssárga és zöld kanalak nyele hajlítható, csavarható, a baba könnyedén meg tudja a kanalakat markolni, jól tudják kezelni. A hajlítható babakanál készlet megtanítja a gyermeket a kanalak helyes használatára és közben bátorítja a gyermeket, hogy önállóan is megtanuljon enni.
Csomagolási méretek: 15 x 21 x 3 cm.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - 2 db-os hajlítható babakanál" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - 2 db-os hajlítható babakanál

Fisher-Price - 2 db-os hajlítható babakanál

950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.