Fisher-Price - Első pohárkám, 147 ml-es

Fisher-Price - Első pohárkám, 147 ml-es
950 Ft
+19 hűségpont ajándékba - Részletek...
26821
Kétkezes, erős műanyagból készült pohárka. A pohár szelepe forgatható, így a gyermek bármelyik irányból könnyen kortyolhat a pohárból. A szívóka szilikonból készült a pohár tetején, kellemes érzést nyújt a gyermeknek, miközben iszik. A pohárka két kézzel is megfogható, így a gyermek könnyedén a szájához tudja emelni.
Csomagolási méretek: 13 x 10 x 18 cm.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Első pohárkám, 147 ml-es" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Első pohárkám, 147 ml-es

Fisher-Price - Első pohárkám, 147 ml-es

950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.