Fisher-Price - Guruló állatbarát - Róka

Kicsik, cukik és gurulósak. A Fisher-Price guruló állatbarátok kedves kis játszótársak, akik egy pillanat alatt átalakulnak, ki gömböcből fellógatható játékká vagy tologatható négykerekűvé. Az állatkák hasára lyukak kerültek, így a kis kezek könnyedén megragadhatják fogásuk pedig a tologatáshoz is ideális. A sorozat cuki (külön kapható) állatai - a róka, az egér és a pingvin közül mindenki könnyedén megtalálja a kedvencét. A gurítással ráadásul ezek a kis barátok mászásra is ösztönzik a fejlődő babát.
A gurítással a játék mászásra ösztönzi a gyerekeket. A fellógatott vagy a földön lévő játékot élmény megfogni és emelgetni, gurítani. Ez fejleszti a finommotoros készségeket.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Guruló állatbarát - Róka" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 2 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
68501
2 190 Ft
A "Fisher-Price - Guruló állatbarát - Róka" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. június 23-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. június 23-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Fisher-Price - Guruló állatbarát - Róka
2 190 Ft
Fisher-Price - Guruló állatbarát - Róka

Fisher-Price - Guruló állatbarát - Róka

2 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.