Fisher-Price - Helló érzékelés játékcsomag

Fejlesztési szakértőink egyenként válogatták össze ezeket játékokat a kicsik számára. Ez a készlet olyan játékok válogatása, amelyek kontrasztja, hangjai és textúrái fejlesztik a kicsik érzékeit, a játéktippeket tartalmazó füzet pedig segít neked és gyermekednek a legtöbbet kihozni a játékidőből.
A hasonfekvés viccesebb a barátokkal. A kétoldalas, tükrös majmocskás játék sok elfoglaltságot kínál, gyűrhető, markolható és kattog is. A csörgők megrázása élvezetes hangot ad és megismerteti a babákkal az ok-okozati összefüggést.
A pillangó rágóka segíti a kicsi fogzását és a szem-kéz koordinációját is fejleszti.
A Fisher-Price játéklaboratóriuma 1961 óta a játék fontosságára helyezi a hangsúlyt a gyermekek fejlődésében. A tökéletes szórakozás és a funkcionalitás érdekében gyerekek próbálják ki az összes játékunkat és felszerelésünket. Fejlesztési szakértőink, játéktervezők és mérnökök figyelik meg őket játék közben. A játékban lévő gyerekek megfigyelése segít minket abban, hogy olyan játékokat alkossunk, amelyek vonzóbbak, szórakoztatóbbak és elősegítik a fejlődésük fontos mérföldköveinek elérését az újszülöttől az óvodáskorig és azon túl is.Hordozható, kétoldalas, tükrös majmocskás játék puha fülekkel, banán és a kismadár alakú rágókával. Mókás, pillangós rágóka könnyen megragadható gyűrűvel, zörgő szárny-rágókával és kontrasztos színekkel. Két világos, színpompás könnyen fogható és rázogatható csörgőpajti.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Helló érzékelés játékcsomag" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
3 éves kor alatt
1-3 nap
69980
11 750 Ft
A "Fisher-Price - Helló érzékelés játékcsomag" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 21-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 21-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Fisher-Price - Helló érzékelés játékcsomag

Fisher-Price - Helló érzékelés játékcsomag

11 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.