KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Fisher-Price - Húzható xilofon 8 hanggal

Fisher-Price - Húzható xilofon 8 hanggal
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81629
Üssük vagy gurítsuk a xilofont?
A kicsik szeretik a hangszereket, és imádják a maguk után húzható játékokat. A Fisher-Price vidám, színes klasszikus xilofonja pedig mindkettő egyszerre. Ez a 2 az 1-ben játék 8 különböző színű és hangmagasságú hanglapot kapott, amelyek segítségével megszülethetnek az első dallamok, de ha a picinek inkább járkálni lenne kedvük, "meg is sétáltathatják" a hangszert. Az ütő a xilofonhoz van rögzítve, így biztosan nem tűnik majd el.
A játék fejleszti az auditív és vizuális érzékelést, a finommotorikát, a szem-kéz koordinációt, az ütő használata pedig megtanítja a gyerekeknek, hogy az ütőhangszerek esetében az ütés erősségétől is függ a hangzás. A hangszer maguk után húzásával fejlődik a kicsik egyensúlyérzéke is.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Húzható xilofon 8 hanggal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Húzható xilofon 8 hanggal

Fisher-Price - Húzható xilofon 8 hanggal

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.