Fisher-Price - Kétfülű utazó pohár, 295 ml-es, kék

Fisher-Price - Kétfülű utazó pohár, 295 ml-es, kék
1 290 Ft
+26 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
26826
Két kézzel is fogható 295 ml-es, kétfülű utazó pohár kék változatban. A pohár fülei rugalmasak, a babakocsi vagy az autó pohártartójába is kényelmesen betehető. A pohár szigetelt, így nem folyik ki a benne lévő ital kivéve, a pohár szívókával és később szívószállal is használható. A 295 ml-es kétfülű utazó pohár kék nagyon könnyen tisztán tartható.
Méretek: 10 x 10 x 21 cm.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Kétfülű utazó pohár, 295 ml-es, kék" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 3 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Kétfülű utazó pohár, 295 ml-es, kék

Fisher-Price - Kétfülű utazó pohár, 295 ml-es, kék

1 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.