Fisher-Price - Kúszó-mászó tigris koma

Fisher-Price - Kúszó-mászó tigris koma
10 990 Ft
+220 hűségpont ajándékba - Részletek...
27574
Ismerd meg a Kúszó-mászó tigris koma plüssfigurát, aki mindig jókedvre fog deríteni! A tigris mókás dallamokat játszik, és nózija is világít, ha megnyomod a hátát. A babát rögtön mászásra ösztönzi, így fejleszti az alapvető mozgáskészséget, valamint a baba érzékelését is. A játék puha plüssből készült, feje nagyon puha anyaggal van töltve, így akár a baba ölelgetni is tudja.
A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
Tigris méretei: 22 x 18 x 26 cm.
Csomagolási méretek: 29 x 18 x 33 cm.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Kúszó-mászó tigris koma" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Kúszó-mászó tigris koma

Fisher-Price - Kúszó-mászó tigris koma

10 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.