Fisher-Price - Kutyusos kisvonat

Fisher-Price - Kutyusos kisvonat
12 990 Ft
+260 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
28230
A Kutyusos kisvonat egy kiváló interaktív játék a kisbabák számára. Az intelligens fokozatoknak köszönhetően csöppséged korához mérten tud új információkra szert tenni!
Az 1. szinten a formákat és színeket ismerheti meg. A 2. szinten a számokkal és betűkkel kerül kapcsolatba, kedves dalok formájában. A 3. szinten pedig a figurákat is bevonva fejlesztheti képzelőerejét. Ezen kívül a mozdony kéménye világít, a figurák beültethetőek a vagonba, katicabogaras csúszka, pörgő ábécé, számos forgóval és kattogó gyöngyökkel felszerelt.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Kutyusos kisvonat" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Kutyusos kisvonat

Fisher-Price - Kutyusos kisvonat

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.