Fisher-Price - Kutyusos kisvonat

Fisher-Price - Kutyusos kisvonat
A Kutyusos kisvonat egy kiváló interaktív játék a kisbabák számára. Az intelligens fokozatoknak köszönhetően csöppséged korához mérten tud új információkra szert tenni!
Az 1. szinten a formákat és színeket ismerheti meg. A 2. szinten a számokkal és betűkkel kerül kapcsolatba, kedves dalok formájában. A 3. szinten pedig a figurákat is bevonva fejlesztheti képzelőerejét. Ezen kívül a mozdony kéménye világít, a figurák beültethetőek a vagonba, katicabogaras csúszka, pörgő ábécé, számos forgóval és kattogó gyöngyökkel felszerelt.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Kutyusos kisvonat" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
28230
12 990 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Kutyusos kisvonat

Fisher-Price - Kutyusos kisvonat

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.