Fisher-Price - Nyugtató sünipajtás

Fisher-Price - Nyugtató sünipajtás
A nyugtató sünipajtás segít ellazítani a kicsiket lágy zene és vibrálás segítségével. A sünipajtás mind az öt érzékszervet fejleszti, a zenét és a rezgést 4 módba lehet beállítani, a zenék és a nyugtató hangok 10 percen keresztül szólnak. A plüss eltávolítható a szerkezetről, így az mosógépben mosható. A játék működéséhez 3 db AA elem szükséges, amit a csomagolás tartalmaz.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Nyugtató sünipajtás" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
3 éves kor alatt
60582
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Fisher-Price - Nyugtató sünipajtás
Fisher-Price - Nyugtató sünipajtás

Fisher-Price - Nyugtató sünipajtás

6 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.