Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Fisher-Price - Pingvines bili

Fisher-Price - Pingvines bili
5 890 Ft
+118 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
57933
A Fisher-Price pingvines bilije minden kislány, kisfiú és szülő számára megkönnyíti a bilire szoktatást. Erre az édes kis pingvinre szívesen ülnek a gyerkőcök. A kisfiúk számára beépített terelőlap van, kivehető tartályának köszönhetően pedig egyszerű a bili tisztán tartása. A gyerekek könnyen ülnek le a pingvinre és könnyen is állnak fel onnan, ebben segítségükre szolgál a fogantyú.
Mérete: 33 x 37 x 24 cm.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Pingvines bili" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Pingvines bili

Fisher-Price - Pingvines bili

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.