Fisher-Price - Puha kihajtogatható foglalkoztatókönyv - Oroszlán

6 590 Ft
+132 hűségpont ajándékba - Részletek...
2 éves kor alatt
1-3 nap
79088
A Fisher-Price puha, kihajtogatható babafoglalkoztató könyvecskéjével a kisbabák játékosan tanulhatnak és fejlődhetnek. A könyvecske kétoldalú, így 4-4 lapján a legkisebbek különböző felületekkel ismerkedhetnek meg. Az éles kontrasztok, a színek, a puha és érdekes anyagok, az imádnivaló állatfigurák és a tükör mind játszva fejleszthetik a kicsiket. A könyvet a földre helyezve, harmonikaszerűen vagy kockává hajtogatva hasonfekvő és ülő játékhoz is remek választás.
A játék fejleszti a gyerekek vizuális, auditív és taktilis érzékelését. Hason fekvő játék közben erősödik a babák vázizomzata, a puha részek megfogása pedig a finommotoros készség és a szem-kéz koordináció fejlődéséhez járul hozzá.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Puha kihajtogatható foglalkoztatókönyv - Oroszlán" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A "Fisher-Price - Puha kihajtogatható foglalkoztatókönyv - Oroszlán" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Puha kihajtogatható foglalkoztatókönyv - Oroszlán

Fisher-Price - Puha kihajtogatható foglalkoztatókönyv - Oroszlán

6 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.